[vc_row][vc_column width=”2/12″][/vc_column][vc_column width=”8/12″][vc_single_image image=”867″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.burgerstein.com/”][/vc_column][vc_column width=”2/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ο κορυφαίος Ελβετικός οίκος Burgerstein, το ομώνυμο Επιστημονικό Ίδρυμα και η PM Microcare παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα φημισμένα Μικροθρεπτικά Burgerstein.

Μια σειρά από καινοτόμα, πρωτοποριακά προϊόντα, τα οποία εφαρμόζουν στην πράξη τις ανακαλύψεις και τα επιτεύγματα της ορθομοριακής ιατρικής, ενός κλάδου που αποτελεί σήμερα μια καινούργια προσέγγιση στο χώρο της υγείας.

Τα Μικροθρεπτικά Burgerstein βασίζονται αποκλειστικά σε ουσίες που βρίσκονται στη φύση και απορροφώνται από τον οργανισμό μέσω της τροφής. Όταν διαταραχθεί η φυσική μας κατάσταση ή όταν το σώμα μας έχει ιδιαίτερες ανάγκες τα Μικροθρεπτικά Burgerstein παρεμβαίνουν: με άριστα συνδυασμένα και ιδανικά δοσολογημένα συστατικά, αναπληρώνουν τα «ελλείμματα» και επαναφέρουν τον οργανισμό στη φυσική του ισορροπία, με τρόπο απόλυτα επιστημονικό και απόλυτα φυσικό.
Τα προϊόντα Burgerstein παράγονται στην Ελβετία από την Antistress SA και υποστηρίζονται επιστημονικά από το Ίδρυμα Burgerstein Foundation Micronutrients for Health, το οποίο επενδύοντας στην έρευνα προάγει συστηματικά τη γνώση και την πρακτική της Ορθομοριακής Ιατρικής.

Τα Μικροθρεπτικά Burgerstein παρασκευάζονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και συμμορφώνονται πλήρως προς όλες τις διεθνείς οδηγίες ορθών παρασκευαστικών πρακτικών, τις συστάσεις των Ελβετικών Αρχών για φάρμακα και διατροφικά προϊόντα και είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Γνωρίστε τα Burgerstein. Η επιστημονική τους υπευθυνότητα, η πολύχρονη και δοκιμασμένη εμπειρία τους, η Ελβετική προέλευση και η παγκόσμια ακτινοβολία τους αποτελούν για εσάς εγγύηση ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Και, μαζί, μια σύσταση πολύτιμη – όσο και η υγεία σας.

Η διατροφή κλειδί για την υγεία μας

Η πιο προηγμένη επιστημονική έρευνα έχει αποδείξει ότι οι περισσότερες σωματικές και ψυχοσωματικές παθήσεις οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη δυσλειτουργία των κυττάρων του οργανισμού. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και κυρίως, ο τρόπος διατροφής επιβαρύνουν τον οργανισμό μας με τοξίνες και του στερούν όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά για τη σωστή λειτουργία του. Στην επαναστατική αυτή ανακάλυψη στηρίζεται σήμερα η ορθομοριακή ιατρική που καθιέρωσε πρώτος ο Linus Pauling, δύο φορές βραβευμένος με Nobel και εφάρμοσε στην πράξη ο Lothar Burgerstein.

Ορθομοριακή Iατρική – Oρθομοριακή Διατροφή

Ο όρος Oρθομοριακή Ιατρική που καθιέρωσε ο Pauling προέρχεται από τις λέξεις «ορθός» – δηλαδή σωστός και «μόριο» που σημαίνει μικρή μάζα. Η Oρθομοριακή Iατρική ασχολείται με τις μικρές ποσότητες των μικροθρεπτικών συστατικών που είναι σκόπιμο να παρέχονται στον οργανισμό στη σωστή αναλογία. Εφ’όσον οι ανάγκες του σώματος σε μικροθρεπτικά συστατικά ικανοποιηθούν, αυτά βρίσκονται σε κατάσταση ισορροπίας. Όταν λείπουν, ο μεταβολισμός χάνει την ισορροπία του. Και η μακροχρόνια έλλειψη σε μικροθρεπτικά συστατικά ενδέχεται να προκαλέσει ασθένειες, να καθυστερήσει ή και να εμποδίσει τη διαδικασία ανάρρωσης.
Αυτή είναι η αποστολή της Burgerstein.

Η επιστημονική λύση από τη φύση

Με βάση τις αρχές της Oρθομοριακής Iατρικής, η Burgerstein αναπτύσσει σειρά προϊόντων βασισμένα σε πορίσματα διεθνών ερευνών σε συνεργασία με κλινικές και το Eλβετικό Oμοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Ζυρίχης. Η προέλευση και η επεξεργασία των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς η ποιότητα των μικροθρεπτικών συστατικών είναι καθοριστική για την αποτελεσματικότητά τους. Οι πρώτες ύλες της Burgerstein είναι αποκλειστικά φυσικής  προέλευσης. Η βιταμίνη Ε π.χ. εξάγεται από φυτικά έλαια το καροτονοειδές των θαλάσσιων φυκιών και το Q10, φυσικό αντιοξειδωτικό υψηλής αποτελεσματικότητας λαμβάνεται από σακχαρομύκητες.

Η επιμονή στην επιλογή των πρώτων υλών είναι το μυστικό της επιτυχίας των μικροθρεπτικών Burgerstein. Τα Burgerstein είναι φτιαγμένα από τη φύση και επεξεργασμένα από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο.

Φυσική λύση για καλύτερη υγεία

«Το φάρμακό σου, η τροφή σου», έλεγε ο Ιπποκράτης. Και είναι σημαντικό ότι καθημερινά όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι ενώ ζούμε σε μια κοινωνία αφθονίας, τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά εκλείπουν περισσότερο από ποτέ. Αυτός είναι ο λόγος που τα προϊόντα Burgerstein γνωρίζουν παγκόσμια προτίμηση από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες: από παιδιά και εφήβους που βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης, από ενήλικες που τώρα δημιουργούν τη ζωή τους, από γυναίκες και άνδρες στο δεύτερο μισό της ζωής τους που ενδιαφέρονται να κρατήσουν ψηλά τη ζωτικότητά τους.
Αξιοποιώντας τα φυσικά στοιχεία της γης, η Burgerstein εξασφαλίζει στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά και σημαντικά μέταλλα, σε ιχνοστοιχεία και σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και αμινοξέα. Έτσι καλύπτει με τρόπο επιστηνομικό και φυσικό όλες τις ανάγκες των ανθρώπων του 21ου αιώνα προσφέροντάς τους όλα τα καλά που υπόσχεται η Υγεία.

Τα Burgerstein διατίθενται σε μεμονωμένα ή συνδυασμένα παρασκευάσματα και δεν προσφέρονται σε αναβράζουστα μορφή γιατί περιέχουν πολλά έκδοχα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator css=”.vc_custom_1497977371867{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://vimeo.com/52062544″ el_width=”80″ align=”center”][/vc_column][/vc_row]