Σας παρουσιάζουμε τον Burgerstein

Σήμερα

Επέκταση της Burgerstein

Συνεχής επέκταση της σειράς μικροθρεπτικών συστατικών στην Ελλάδα και στην Αυστρία για στοχευμένη προληπτική και θεραπευτική χρήση.

2015

Burgerstein microcare

Εισαγωγή του Burgerstein microcare – ιδέα για την παραγωγή μεμονωμένων μιγμάτων θρεπτικών συστατικών. (Προς το παρόν διατίθεται μόνο στην Ελβετία)

2012

Επέκταση της Burgerstein

Τον Ιούνιο του 2012, η τοποθεσία Rapperswil επεκτάθηκε περαιτέρω. Εκτός από το παλιό εργοστάσιο από το 1791, χτίστηκε ένα σύγχρονο εμπορικό κτίριο.
Με το νέο βιομηχανικό κτίριο της Burkhalter Sumi Architects, η Antistress AG κατάφερε να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της κατά 1600μ. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική συμπληρώνει το παραδοσιακό κτήριο με τον καλύτερο τρόπο.
Το κτίριο απονεμήθηκε το βραβείο «καλύτερος αρχιτέκτονας 13», το οποίο αποτελεί σφραγίδα έγκρισης για εξαιρετική αρχιτεκτονική.

2012

40 χρόνια Burgerstein

Σας ευχαριστούμε εκ μέρους των πελατών μας
40.000 CHF – Δωρεά σε κόστος υγείας για άτομα που έχουν ανάγκη
Η Ελβετία είναι μια πλούσια χώρα με καλή υγειονομική περίθαλψη. Αλλά ακόμη και εδώ υπάρχουν προσωπικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και οικονομικά εμπόδια.
Ως ευχαριστώ, η Burgerstein δωρίζει 40.000 CHF στη Winterhilfe Schweiz για λογαριασμό των πιστών πελατών της. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να καταβληθεί το κόστος υγείας για τα άτομα που έχουν ανάγκη στην Ελβετία.

2012

Burgerstein Handbook Nutrients στη 12η έκδοση

Το τυπικό έργο “Burgerstein’s Handbook Nutrients” εμφανίζεται στην 12η πλήρως αναθεωρημένη έκδοση.

2009

Η πιο αξιόπιστη μάρκα

Σήμερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την πίστη και την εμπιστοσύνη τους. Φέτος, η μάρκα Burgerstein αναγνωρίστηκε ως η πιο αξιόπιστη μάρκα στην Ελβετία για πρώτη φορά.

2008

Ίδρυμα Burgerstein GmbH Βιέννη

Επιτυχής είσοδος στην αγορά στην Αυστρία. Σήμερα το τμήμα προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 40 προϊόντα.

1987

Θεμελίωση

Μετά το θάνατο του Dr. L. Burgerstein, ο γιος του ίδρυσε το Ίδρυμα για την Προώθηση της Ορθομοριακής Ιατρικής, γνωστό σήμερα ως “Ίδρυμα Burgerstein”.

1980-82

Πρώτο ιατρικό γραφείο

Εγκατάσταση της πρώτης ευρωπαϊκής ιατρικής πρακτικής ορθομοριακής ιατρικής, του πρώτου εργαστηρίου ανάλυσης μικροθρεπτικών συστατικών και ενός σταθμού αλλεργίας στο Rapperswil.
Εγχειρίδιο Burgerstein Nutrients
Δημοσίευση του πρώτου εγχειριδίου γερμανικής γλώσσας για την ορθομοριακή ιατρική: «Φαρμακευτικές επιδράσεις των θρεπτικών ουσιών» (Haug-Verlag, D-Heidelberg)

1972

Ίδρυση εταιρίας

Βασιζόμενος στη δική του θετική εμπειρία με την ορθομοριακή ιατρική μετά από ένα σοβαρό αυτοκινιτιστικό ατύχημα ο Dr. Lothar Burgerstein ιδρυσε την Antistress AG μία κοινωνία για την προστασία της υγείας.