Η παρουσία της Burgerstein  στην Ελλάδα ξεκινάει το 2017 όταν η εταιρία PM Microcare ανέλαβε την επίσημη αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων της Burgerstein στην Ελληνική αγορά. Η αφοσίωση στην επιστήμη της διατροφής και η δέσμευση της Burgerstein και της PM Microcare για ασυμβίβαστη ποιότητα, φιλοδοξουν το όνομα της Burgerstein να γίνει στην ελληνική αγορά συνώνυμο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Η PM Microcare κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά πάνω από 18 υψηλής ποιότητας φυσικά συμπληρώματα διατροφής Burgerstein, καλύπτοντας τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών για καλύτερη ποιότητα ζωής, περισσότερη ενέργεια και προστασία του οργανισμού τους, συνεισφέροντας όσο το δυνατόν περισσότερο στη διατήρηση και την προαγωγή της καλής υγείας.

Τα προϊόντα της Burgerstein μπορούν να τα προμηθευτούν οι καταναλωτές μέσω ενός δικτύου πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και το e-shop της PM Microcare.

Βασική επιδίωξη της Burgerstein  και της PM MIcrocare είναι πάντα η επιστημονική ενημέρωση και η εκπαίδευση τόσο των πελατών και συνεργατών φαρμακοποιών και γιατρών, όσο και του τελικού καταναλωτή.