Η ιστορία της Burgerstein

Καλή υγεία – Burgerstein Vitamins

Το υψηλότερο αγαθό στην εποχή μας είναι η υγεία. Ο Burgerstein αντιμετωπίζει αυτήν την ευθύνη τότε, τώρα και για το μέλλον. Τα προϊόντα μας σας υποστηρίζουν σε μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων ζωής για μια υγιή, δραστήρια και ξέγνοιαστη ζωή. Η Burgerstein αναπτύσσει μικροθρεπτικά συστατικά της υψηλότερης ποιότητας για σχεδόν 50 χρόνια. Η ελβετική οικογενειακή επιχείρηση διαθέτει πάνω από 80 προϊόντα με μικροθρεπτικά συστατικά και δευτερεύουσες φυτικές ουσίες και διαθέτει μια σειρά προϊόντων με προβιοτικά στην ελβετική εγχώρια αγορά και έχει επίσης μια ιδέα με μικροθρεπτικά συστατικά που μπορούν να προσαρμοστούν ατομικά στις προσωπικές σας ανάγκες.

 

Βασιζόμενος στη δική του θετική εμπειρία με την ορθομοριακή ιατρική μετά από ένα σοβαρό αυτοκινιτιστικό ατύχημα ο Dr. Lothar Burgerstein ιδρυσε την Antistress AG μία κοινωνία για την προστασία της υγείας.

Πρώτο ιατρικό γραφείο
Εγκατάσταση της πρώτης ευρωπαϊκής ιατρικής πρακτικής ορθομοριακής ιατρικής, του πρώτου εργαστηρίου ανάλυσης μικροθρεπτικών συστατικών και ενός σταθμού αλλεργίας στο Rapperswil.

Εγχειρίδιο Burgerstein Nutrients
Δημοσίευση του πρώτου εγχειριδίου γερμανικής γλώσσας για την ορθομοριακή ιατρική: «Φαρμακευτικές επιδράσεις των θρεπτικών ουσιών» (Haug-Verlag, D-Heidelberg)

Θεμελίωση

Μετά το θάνατο του Dr. L. Burgerstein, ο γιος του ίδρυσε το Ίδρυμα για την Προώθηση της Ορθομοριακής Ιατρικής, γνωστό σήμερα ως “Ίδρυμα Burgerstein”.

Τη σταθερή επέκταση της μάρκας Burgerstein ακολούθησε το 2005 η ίδρυση της Burgerstein GmbH στη Βιέννη – η οποία σηματοδότησε μια επιτυχημένη είσοδο στην αγορά. Το 2012, η ​​τοποθεσία Rapperswil επεκτάθηκε περαιτέρω και έτσι σήμερα η μοντέρνα αρχιτεκτονική συμπληρώνει το παραδοσιακό κτίριο. Σήμερα, η εταιρεία διευθύνεται από την εγγονή του Tanja Zimmermann-Burgerstein στην 3η γενιά.

 

«Τα προϊόντα Burgerstein είναι ένας συνδυασμός φύσης, ποιότητας και επιστήμης».

Για εμάς, το όφελος κάθε μεμονωμένου προϊόντος προέχει. Τα προϊόντα Burgerstein κατασκευάζονται σύμφωνα με τις δικές μας συνταγές που δημιουργήθηκαν στην Ελβετία και βασίζονται σε επιστημονικά ευρήματα. Η σύνθεση και τα συστατικά ταιριάζουν ιδανικά με τις ανάγκες του σώματος, έτσι ώστε οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα άλλα θρεπτικά συστατικά να φτάνουν στη σωστή ποσότητα, τη σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος στο σώμα. Όσον αφορά την επιλογή των πρώτων υλών, εμείς στο Burgerstein εστιάζουμε στην υψηλότερη ποιότητα και καθαρότητα. Μάθετε περισσότερα για την αποδεδειγμένη ποιότητα Burgerstein στη σελίδα ποιότητας μας.

 

Οι πιστοί πελάτες αποδεικνύουν τα οφέλη των Burgerstein

“Υγεία και χαρά της ζωής” – με αυτό το σύνθημα στο δρόμο προς τον στόχο της ζωής σας. Οι πελάτες μας έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στη Burgerstein και τα προϊόντα της, αυτό επιβεβαιώθηκε από έρευνα αγοράς. Ένας άνω του μέσου όρου αριθμός πελατών χρησιμοποιεί τα προϊόντα μας, τα αγοράζει τακτικά και τα προτείνει επίσης σε άλλους.2

Αυτή η εμπιστοσύνη αντικατοπτρίζεται στο “Most Trusted Brand Award”, το οποίο η Burgerstein λαμβάνει τώρα εδώ και 12 χρόνια. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας δείχνει ότι η υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με επιλεγμένες πρώτες ύλες από τη φύση μας είναι και ο σωστός τρόπος για το μέλλον.1

1 Source: Reader’s Digest | Trusted Brands 2020 Switzerland – Institute: DIALEGO, Aachen – Data basis Switzerland: total 2,300 respondents Swiss aged 18 and over – representative of the Swiss population aged 18 and over. 2 Source: Own market research in collaboration with LINK Institute; total 1,026 respondents – representative of the Swiss population aged 18 and over; December 2018.